вторник, 10 июля 2012 г.

10 ФАКТОРІВ ризику, якому піддається СПІВРОБІТНИК СУЧАСНОГО ОФІСУ


Життя в офісі: що не так на цьому малюнку?


10 ФАКТОРІВ ризику, якому піддається СПІВРОБІТНИК СУЧАСНОГО ОФІСУ

1. Партія зелених: 70% співробітників озеленених кабінетів відчувають себе на роботі комфортно.
2. Трубка-шкідник: Затискаючи телефонну трубку між плечем і головою, ти ризикуєш заробити мікроінсульт, перетискаючи сонну артерію, що постачає кров в очі й мозок (гарнітура hands-free!)
3. Розкіш спілкування: Спілкуючись між собою лише за допомогою комп'ютера та телефону, набагато важче створити довірчі відносини. Адже це є запорукою продуктивності, успіху і взагалі здоров'я колективу.
4. Вікно у світ: Недолік свіжого повітря значно знижує уважність, в результаті чого в 2,5 рази частіше трапляються респіраторні захворювання.
5. Мишоловка: Тримай лікті на столі, не дозволяй їм звисати - так знизиться навантаження на сухожилля.
6. Вібраційний режим: Людина реагує на раптовий звук, як на сигнал тривоги, і після цього їй потрібен якийсь час, щоб прийти в себе. Якщо в офісі дзвонять 8-10 телефонів одночасно, згадана людина ніколи не приступить до своєї роботи - буде лише здригатися та відходити від переляку. Перемкни апарат на режим вібрації - принаймні на час перебування в офісі.
7. Стимулюй креатив: Кухня, буфет або кімната відпочинку - ось місця креативності. Натхнення заволодіває людиною в найнесподіваніші моменти - коли порушується звична ситуація.
8. Гарячий сленг: 32% всіх грубих помилок в офісній роботі відбувається через плутанину на IT-грунті. Звідси - розхитані нерви та фінансові втрати.
9. Пилові картинки: До 30% офісних лазерних принтерів розпилюють найдрібніші часточки, які проникають у легені та наносять шкоду, схожу з тою, що ви отримуєте від сигаретного диму.
10. «Бідна клава»: Клавіатура в п'ять разів брудніша сидіння в туалеті, що використовується в тому ж офісі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий